A popkirály testrészén mulattak...

Meghökkentő képek: Jacko orra volt a legdurvább a party-n!

Michael Jackson orra keltette a legnagyobb feltűnést Christian Audigier születésnapi partiján...

Jacko orra volt a figyelem középpontjában! képgaléria

2008.05.30 15:15netbulvar.hu

A 49 éves sztár még mindig nagy népszerűségnek örvend. Nemrég a sztár-dizájner, Christian Audigier (vagy ahogy mindenki ismeri: Ed Hardy) ötvenedik születésnapjára hívták meg, mint meglepetésvendéget.

A döbbenet tényleg óriási volt, de nem úgy, ahogy eredetileg szerették volna. Jacko kék selyemingben lépett a színpadra, ahol összesen két percet volt hajlandó eltölteni. Beszédet is tartott, amely jó eséllyel pályázhatna a világtörténelem legrövidebb szónoklatára.

A popsztár ennyit bírt kinyögni a szülinaposnak: - Boldog születésnapot a divat királyának!

Ezután levonult a színpadról, és többé nem tért vissza. De nem is ez az illetlenség volt, ami a legnagyobb pletykatémát szolgáltatta a médiának. A sajtó képviselői és a megjelentek ugyanis csak egyetlen dologra tudtak koncentrálni a „beszéd” alatt, és az Jackson egyre csúcsosabb és kisebb orra volt.

Ezt az orrot elég gyakran építik át – viccelődött egy vendég a partin. Állítólag már a 30. műtéten van túl a sztár, és a rossz nyelvek szerint lassan eléri a végső stádiumot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.