Végre megmutatta őket!

Fotó! Jacko gyerekei felfedték arcukat - de vajon az övéi?

Hosszú évek óta vártuk ezt a pillanatot - A titokzatoskodó Michael Jackson gyermekei végre fedetlen arccal járnak-kelnek a világban! Most azonban alaposabban is szemügyre vehetik őket...

Paris és Prince Michael - Korábbi fotók Jacko gyerekeiről képgaléria

2008.05.29 12:00ma.hu - Fotó: Daily Mail

Úgy tűnik, Jacko végre beleunt, hogy három csemetéje csak eltakart arccal sétál vele az utcán - Paris, Prince és a Blanket becenéven emlegetett Prince Michael immár mindenféle álca nélkül jelentek meg a minap egy üzletben.

Kora reggel, egy Las Vegas-i könyvesboltban kapták lencsevégre őket - adta hírül a Daily Mail. A londoni lap megállapítja: semmi különös nem fedezhető fel Jacko gyermekein, teljesen átlagos a kinézetük.

A kislány, Paris sima, barna hajú, szép arcú, a két fiúcska ugyancsak helyes kölyök, fekete hajjal.

Ám ha közelebbről is megvizsgáljuk őket, azt is láthatjuk, hogy talán csak a fiúkban, és különösen az idősebb arcvonásaiban fedezhető fel némi hasonlóság Michael Jackson-nal. Mint tudjuk, a gyermekek édesanyja Debbie Rowe, Jacko korábbi kedvese. A kislány talán inkább az ő vonásait örökölte.

A gyerekek nagyon vidámnak tűnnek, ami nem is csoda, hiszen végre szabadon járkálhatnak, nézelődhetnek, semmi se korlátozza őket...Egész eddigi életüket lefátyolozva, eldugva töltötték, hogy a nyilvánosság előtt rejtve maradjon arcuk.

Csupán világhírű énekes édesapjuk legszűkebb környezete ismerhette őket. Csak nagy ritkán mehetnek ki most is az utcára, és szemmel láthatóan nagyon élvezik a dolgot.

Mivel édesanyjuk lemondott róluk, nélküle és barátok nélkül cseperedtek fel, sőt, még az iskolát is magánúton kezdték.

Ha édesapjukkal hotelben szálltak meg - ami gyakran előfordult - mindig olyan lakosztályban laktak, ahol nem láthatták őket, ha étkezni mentek valahová, csak a nekik fenntartott részen lehettek. Vásárolni is mentek, de általában csak késő este, vagy éjszaka - játékot is csak ilyenkor vettek!

Az elzártság csupán talán egy szempontból tett jót nekik - így ugyanis kevésbé voltak kitéve a botránynak, amit Michael Jackson gyermekmolesztálási pere jelentett, majd később az énekes anyagi összeomlásának, melyről a lapok harsogtak.

Szomorú tény, de a gyerekek úgy tűnik, még az egyetlen embert is elveszítették, akit édesanyjuk hiányában mamának hívtak: a dadát, akiről egy időben az is elterjedt, hogy Jacko feleségül kívánja venni.

A szupersztár a gyerekek születése óta óvta őket a nyilvánosságtól - gyakorlatilag mindvégig arra hivatkozva, hogy retteg a gyerekrablóktól.

Szomorú abba belegondolni, hogy érezhették magukat a teljesen normális külsejű csemeték éveken át elfátyolozva... Amikor legutóbb megjelentek a nyilvánosság előtt, valamennyien - Jackót is beleértve - talpig feketébe öltözve, napszemüvegben mutatkoztak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.