Sok slágert tudhat magáénak a sztár!

Billie Jean lett a legkedveltebb Michael Jackson-dal

A hamarosan megjelenő Michael Jackson-válogatás számlistáját a rajongók szavazatai alapján állították össze.

2008.08.15 18:15ma.hu
A régmúlt: Jackson karrierje csúcsán!

Augusztus végén jelenik meg Michael Jackson új válogatáslemeze, a King Of Pop. A lemez kiadója, a Sony BMG a rajongókra bízta az album összeállítását, megadott egy ötvenes listát, ennyi dalból lehetett kiválasztani egy szavazás keretében azt a tizennyolcat, amely rákerült a korongra. 

A voksolás lezárult, összesen 66 ezer rajongó tette le a voksát kedvenc számai mellett. A legtöbb szavazatot a Billie Jean kapta, megelőzve a Smooth Criminal és a Bad című szerzeményeket. 

A Jackson 50. születésnapját ünneplő lemez számlistája a szavazatok alapján a következő lett: Billie Jean, Bad, Smooth Criminal, Thriller, Black Or White, Beat It, Wanna Be Startin' Somethin', Don't Stop 'Til You Get Enough.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.