Csak a szabás teszi?

Képek: Nocsak! Hová tűntek Christina Aguilera óriás mellei?

Érdekes fotók láttak napvilágot a minap a csinos énekesnőről - Christina Agulierának, aki anyukaként is nagyon dögös, mintha eltűntek volna a férfiak fantáziáját igencsak megmozgató idomai!

Christina Aguilera mellei tényleg kisebbek lettek? képgaléria

2008.11.17 09:55ma.hu

A férje, Jordan Bratman társaságában kapták lencsevégre a minap Christina Agulierát, ezúttal kettesben vásárolgattak az énekesnő egyik kedvenc üzletében, a hollywood-i Fred Segal-ban.

Aguilera, ahogyan már megszokhattuk, ezúttal is nagyon kivágott, szexis fekete ruhát viselt, ami remekül mutatott platinaszőkeségéhez.

Csodájára jártak Christina dekoltázsának...

Egy valami azonban feltűnt a fotósoknak: a mély dekoltázsban mintha nem ugyanazok a mellek lettek volna! Vagy csupán a ruha szabása tette?

A paparazzók joggal kezdték el törni a fejüket, hiszen Aguilera kisfia, Max születése óta sosem mulasztotta el megmutatni igencsak megnövekedett kebleit a nyilvánosságnak.

Az elegáns rendezvényekre is mélyen kivágott felsőben érkezett, bőven szolgáltatva látnivalót a kíváncsi férfiszemeknek...

A szexi énekesnő egyébként úgy tűnik, sikerrel veszi az akadályokat mind a gyermeknevelés, mind pedig a szakma terén.

Aguilera igazi kaméleon: féltőn gondoskodik kisfiáról, ám amikor a színpadra áll, dögös vamp-szerelésben, aligha jutna eszébe valakinek róla egy kisgyermekes anyuka...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.