A szexi énekesnő vad és elbűvölő a színpadon!

Hoppá! Christina Aguilera szexibb és szenvedélyesebb, mint valaha!

A hófehérbe öltözött sztár, Christina Aguilera mindenkit levett a lábáról kedd este a Royal Albert Hallban, Londonban. A szuper szexi énekesnő a ThisDay elnevezésű rendezvényen lépett fel, ahol energiájával és bombázó külsejével ledöbbentette rajongóit!

Őrület! Vad és szenvedélyes koncertfotók Christináról! képgaléria

2008.10.15 16:00ma.hu
Christina éneklés közben, szinte önkívületben!

A 27 éves anyuka ezen a fesztiválon többek között azt is hirdette, hogy milyen jó dolog szülőnek lenni, és Max anyukája arra bíztatta a közönségét, hogy vállaljanak minél több babát! 

Azt is kijelentette, hogy férjével, Jordan Bratman-nel még biztosan szeretnének több gyermeket is vállalni, hiszen ez a legjobb dolog, amit csak tehetnek.
 
" Szinte szerelemes vagyok az életembe! Fontosnak tartom, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, így a munkám egyben a hobbim is. A fiamat is arra fogom tanítani, hogy azt tegye, amit szeret és amit élvezni fog!" - nyilatkozta az énekesnő a koncert kapcsán. 

- " Mindent meg akarok Max-nek mutatni magamból, játszom vele, majd dolgozom, így teljes az életem." 

Christina Aguilera új albumát kétségtelenül a kisfia inspirálta:
 
- " Az albumomban benne van minden ami színes és életteli! A fiamnak minden hely egy játszótér, minden örömteli és színes! Ezt az életérzést éneklem meg a dalaimban!" -
mondta az energikus és boldog énekesnő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.