A szőke bombázó fenekébe markoltak

Durva képek! - Lady Gaga leszbipartin vonaglott a barátnőjével!

Korábban Christina Aguilerához hasonlították a szexi szőke énekesnőt - Egy azonban biztos, az énekesnő sosem volt látható olyan kompromittáló helyzetben, mint Lady Gaga.

Pikáns: Lady Gaga barátnőjével nyalakodott képgaléria

2009.04.08 16:55ma.hu

Tökrészeg fotók születtek a nemrég berobbant szőke énekesnőről - Ez még önmagában nem lenne akkora baj.

Eddig sem fogta vissza magát Lady Gaga, ha a magamutogatásról volt szó. Ruhatárából nem hiányoztak a szuperminik és a szexis harisnyák - olykor azonban az volt az ember érzése, hogy ruha nélkül jobban érezné magát.

Most azonban túllőtt a célon, amikor összegabalyodott barátnőjével, Lady Starlight-tal egy New York-i klubban.

A két túlfűtött hölgy alaposan egymásnak esett - fogdosták, nyalták-falták a másikat, és még a két lábuk közét sem hagyták ki...

Az sem zavarta őket, hogy nagy érdeklődésnek örvendett produkciójuk a St. Jerome klubban. Lady Gagán túltett a barátnője, aki a tömeg szeme láttára nyitogatta szét a combjait.

A szőke énekesnő dala így is szépen halad felfelé a slágerlistán, így aligha van szüksége efféle hírverésre...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.