A külseje egy domináéhoz hasonlít a képeken!

Extrém képek- Lady Gaga ismét meghökkent mindenkit!

A Maxim júliusi számában Lady Gaga megint extrém cuccokba öltözött: ezúttal egy domina és egy rendőrnő kereszteződését adta elő.

Elképesztő! Már megint vadítóan fest Lady Gaga! képgaléria

2009.07.13 18:40ma.hu
Fotó: Maxim

A Maxim riportere egy Morton’s Steak House étteremben találkozott a „Just Dance” és a „Poker Face” énekesnőjével.

Lady Gaga viszonylag decensen öltözött, de hatalmas, aranyszínű napszemüvegével, levendulaszín bőrdzsekijében nem tudott a szürke tömegbe olvadni.

- „Konvencionálisan öltöztem ma. Le kellene tolnom a gatyám, csak hogy a frászt hozzam rájuk!” – mondta a riporternek Gaga, az étterem öltönyös-kosztümös vendégeire mutatva.

Amikor a Maxim riportere megkérdezte, hogy az előzetes megbeszélés ellenére miért nem Lady Gaga lakásában tartják az interjút, az extravagáns énekesnő ezt válaszolta:

- „A lakásom az én színterem, a hálószobám az én színterem. Ha beengedek egy csapat embert oda, szétcseszik az energiákat és cirkusz lesz belőle.

Már 13 éves korában elkezdte Lady Gaga!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.