Újra a bájait mutogatta az extrém sztár

Pucér cicik! Lady Gaga mellbimbója közszemlére téve!

Ritkán telik el olyan nap, hogy ne bukkanna fel pár hír Lady GaGa provokatív öltözködésével kapcsolatban. Az extrém énekesnő a V Magazin fotózásán sem fogta vissza magát, topless pózolt a V magazinnak, mellbimbóját közszemlére téve.

Melleit is megmutatta! Pucéran pózolt az énekesnő! képgaléria

2009.07.07 11:20mellesleg
Fotó: V Magazine

Műanyag frizurái, űrkorszaki öltözékei és holdkóros sminkje után Lady Gaga most a pucér valóságot választotta!


Lady GaGa azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem érezte magát meztelennek, hiszen volt rajta valami, csak épp a testét ne takarta el…

Azt már megszokhattuk hogy az énekesnő sokszor mutatkozik átlátszó ruhákban, de mellét legtöbbször egy ragasztószalaggal takarja le. Most már erre sem volt szüksége!

A július 7-én megjelenő V Magazin címlapján átlátszó ruhában ugyan, de már ragasztószalag nélkül feszít az énekesnő.

A fotókat Sebastian Faena készítette, a képeken keveredik Pamela Anderson, Marilyn Monroe és egy '40-es évekbeli modell stílusa, de mindegyikről kijelenthető: süt belőle a szexualitás.

A Poker Face énekesnője a topless képeken csak egy csillagászati szemléltetőeszközhöz hasonló „kalapot” visel, ami Nasir Mazhar divattervező rajzasztaláról pattant le.

Lady Gaga nem csak a fotózáson viselte a gömb alakú villámhárítót: az Elle DeGeneres showba is ellátogatott vele, és véletlenül majdnem lefejelte a műsorvezetőt, amikor elköszönt tőle…

Lady GaGa alig néhány hónapja próbálja letaszítani Madonnát az extrém ruházkodás trónjáról, és úgy tűnik jó úton jár.

Lady Gaga már 13 éves korában kezdte?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.