A sztár bondage arccal döbbentett le mindenkit

Horrorisztikus! Lady GaGa arca hajmeresztő volt!

Ha valaki azt hitte, hogy Lady GaGa már nem tud újabb hajmeresztő-megbotránkoztató szereléssel előrukkolni, akkor az tévedett. A póker arcú énekesnő ezúttal bondage arccal döbbentett le mindenkit.

Lady Gaga a megdöbbentő és ijesztő maszban! képgaléria

2009.07.09 14:15mellesleg
Fotó: V Magazine

Az erős feltűnési viszketegségben szenvedő GaGa úgy jelent meg egy máltai sajtótájékoztatón, mint aki egy bondage pornó forgatására indult, csak eltévesztette a házszámot.

Testhez simuló, szegecselt ruci, bőr kesztyűk alkották öltözékét egy maszkkal kiegészülve, amiből csak a haja és az orra látszott ki.

Az extravagáns sztárnak amúgy nem ez az első bondage próbálkozása, a napokban a V magazinban jelentek meg hasonló stílusú fotói - sokkal kevesebb ruhával.

- „A V magazin számára készítették a fotókat és annyira király érzés volt! Kicsit sajnáltam, hogy olyan hamar véget ért a fotózás, mert mindenki körülöttem ugrált és igazi dívának éreztem magam.” - fecsegte Gaga, aki állítása szerint soha nem kapott még annyi rajongói levelet, mint a topless képek után.

Lady Gaga szinte hétről hétre megdöbbent minket! Korábban például z angliai Glastonbury Fesztiválon az ezüst diszkóruhája a jobb mellét és a fenekét is alig fedte, ráadásul fesztelenül sétálgatott a színpadon, így csak az nem vehette alaposan szemügyre adottságait, aki éppen nem őt figyelte.

Az énekesnő amúgy is gyakran szabadul meg ruháitól; legutóbb a Rolling Stones magazin kedvéért vetkőzött, előtte pedig már tüzelő melltartót is viselt pályafutása során.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.