Alapos volt a belátás!

Meghökkentő képek: Lady Gaga színpadon nyúlt magához és kidobta cicijét!

A privát életben Stefani Germanotta nevet viselő énekesnőről köztudott, hogy imádja a feltűnést - Az ibizai színpadi produkciója közben azonban enyhén szólva megfeledkezett magáról...

Lady Gaga cicivillantása és meghökkentő szerelései! képgaléria

2009.07.29 09:35ma.hu

Olyan nincs, hogy Lady Gaga visszafogott öltözékben lépjen az utcára - hát még a színpadra!

Az extravagáns, szőke énekesnő nem adja alább egy térd fölöttig érő csizmánál és a popsiját kivillantó, futurisztikus kinézetű szoknyáknál.

Ez a szerkó sem volt gyenge...

De az sem ritka, hogy egyszerű bugyinak kinéző szerelésben illeg-billeg az utcán - szó szerint, mert hatalmas sarkú cipőiben csak azt lehet.

Most azonban valóban picire méretezte a csillogó-villogó fellépőruhát!

Lady Gaga mellei alaposan kibukkantak a melltartóból, a fotósok nagy örömére.

Ám ez még semmi: az énekesnő egy zavartalan, gyors mozdulattal helyrerántotta a felsőjét, majd alul kezdte tapogatni magát!

Az első sorokban csápoló rajongónak alapos meglepetésben lehetett része, de tekintve, hogy a sztár nem először mutatja meg - véletlenül persze...- intim idomait, talán hamar túltették magukat a "megrázkódtatáson".

Lady Gaga mindenki kedvéért levetkőzik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.