A sztár olyan volt, mint egy furcsa kígyó...

Képek! Hurkákkal a ruháján jelent meg Lady GaGa!

A botrányos megjelenésű sztár, Lady GaGa megint kitett magáért...már ami az öltözékét illeti! A furcsa szőkeség most egy hurkára emlékeztető, furcsa kígyószerű ruhában jelent meg, amiben nagyon érdekesen festett. Sőt egy pasival is lefotózták!

Lady Gaga nagyon durva ruhát vett magára- megint! képgaléria

2009.07.15 15:35ma.hu

A Poker Face énekesnője Londonban ruccant kis egy vacsorára, és Lady GaGa bizony egy ismeretlen férfivel csókolózott az este folyamán…de akkor mi van a pasijával?

Állítólag szingliként állítja be magát, pedig többször lefotózták már a barátjával, ő mégis azt nyilatkozta, hogy nem vágyik férfiakra…nemrég még azt is kijelentette, hogy esze ágában sincs férjhez menni.

Tette ezt úgy, hogy közben egy üzletemberrel randevúzgat. Ez persze nem azt jelenti, hogy vele fogja leélni az életét.

Idegen pasival romantikázott!

– „ A zene és a művészet áll az első helyen az életemben. Bármi történjen is, ezek a dolgok nem hagynak cserben, és soha nem csalódom bennük. Nem így a férfiakban! Nincs szükségem férfiakra. Szeretném, ha lenne néha velem valaki, de nincs szükségem senkire. Megkeresem a saját betevőm, művész vagyok, és tudom, mit akarok elérni.” – jelentette ki Lady GaGa.

Tudja meg mikor és miért hisztizett Lady Gaga!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.