Hófehér fürdőruhájában a franciák first ladyje!

Szuperszexi- Carla Bruni férje nélkül is élvezi a strandot!

A franciák first ladyje, Carla Bruni úgy döntött: férje nélkül is élvezi a napsütést, a napfényes Korzikán...remekül érzi magát, gondtalanul nyaralgat, naphosszat lubickol a tengerben szexi fehér bikinijében.

Pikáns képekben Carla Bruni! képgaléria

2009.06.17 18:40ma.hu
Carla Korzikán!

Carla Bruni úgy tűnik férje nélkül is A nyaralásra kisfiát vitte magával és hogyhogy nem feltűnt egykori kedvese, ma már legjobb barátja, a zenész Louis Bertignac is.

A szemtanúk szerint Sárközyné gondtalanul napozgatott és lubickolt a tengerben szexi hófehér bikinijében.

- "Carlanak nincs mit szégyellnie. Negyvenévesen igazán irigylésre méltón néz ki" - lelkendezett az egyik helybéli.

A helyiek gyakran szokták ott látni a csinos elnökfeleséget, aki egyébként fiát és exszerelmét is magával vitte a kis kiruccanásra.

- "Louis most már a legjobb barátja, Sarkozy pedig csak eleinte volt rá féltékeny, most már tudja, legalább addig is vigyáz valaki a hitvesére."

Ellopták Carla szexfotóit! Tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.