Újabb botrány a francia First Lady körül?

Képek - Kínos titkokat készül feltárni Carla Bruni exkedvese!

Újabb botrány készül Sarkozy elnök és neje háza táján? - Carla Bruni volt szeretője bosszút forral: regényében minden kínos titokra fény derül...

Igazán pikáns képek Carla Bruniról! képgaléria

2008.09.16 10:00rtlbulvar.hu

Nicolas Sarkozy újdonsült asszonya már bánhatja, hogy annak idején olyan csúnyán elbánt az 59 éves Jean-Paul Enthovennel.

A francia filozófus és Carla idilli kapcsolatát ugyanis a férfi fia, Raphael dúlta fel. Az egykori szupermodell hét éves kisfia, Aurelian is ebből a viszonyból származik, így Jean-Paul végül nem Carla gyerekének apja, hanem nagyapja lett.

Ha valakinek első olvasásra nem teljesen világos a kusza, és néhol már szappanoperaszerű történet, ne bánkódjon – valószínűleg maga Sarkozyné sem tudja kibogozni a szálakat.

Annyi azonban bizonyos, hogy az idősebbik Enthoven bosszút forral, amely valószínűleg könyv alakban fog testet ölteni.

A tervezett regény – Ce que nous avons eu de meilleur címmel – egy özvegyasszonyról szól, aki kísértetiesen emlékeztet a francia köztársasági elnök jelenlegi feleségére.

A hölgy szívtelen és rideg szépség, akinek legkedvesebb időtöltése az esztelen vásárlás. Gyakran cserélgeti partnereit, olykor párhuzamosan futnak a szálak a magánéletében.

Nos, ha másnak nem is, Carla Bruninak egészen biztosan ismerős lesz a sztori. A történet azonban tovább bonyolódik.

Na nem a regénybeli – mert abból egyelőre nem ismerünk további részleteket – hanem az élet által írt.

Jean-Paul Enthoven ugyanis annak a Justine Levy-nek a volt férje, aki korábban egy novellában örökítette meg Carla Brunit az utókornak.

Persze ez az iromány sem fennkölt, magasztos stílusa révén vált híressé: Justine egy megcsalt asszonyok sértettségétől fűtve vetette papírra a történetet.

Kíváncsian várjuk, hogy a szerelmi négyszög másik szereplője, Raphael vajon mivel rukkol elő a közeljövőben. Talán egy verssel?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.