Sarkozy neje pénzért nem kell

Carla Bruni ingyen adja új lemezét

Két órán át bárki ingyen hallgathatja Carla Bruni új lemezét szerdától az Interneten - közölte kedden a zenei kiadója. A francia államfő felesége nem fogja turnén népszerűsíteni a dalokat, csupán néhány interjút vállal - írta az AFP francia hírügynökség.

Szexis képek Carlaról! képgaléria

2008.07.09 10:35rtlbulvar.hu

Carla Bruninak egyébként ez a harmadik zenei albuma. A lemezen 14 dal van, és pénteken kerül az európai boltokba. Aki nem tud addig várni, belehallgathat a francia first lady zenéjébe az Interneten. 

Az egykori modell saját honlapján két órán át ingyen lehet majd élvezni az albumot július 9-től 21-ig. Az oldalon egyelőre csak az öt nyelven feltüntetett "hamarosan" szó, az előadó és az album címe, egy gitáros grafika és egy pillangós animáció látható. A 14 dal közül 11 szövegét egyébként maga az elnökné írta. 

Bruni nem tervezi, hogy koncertkörútra indulna a dalokkal, de néhány interjún azért népszerűsíti majd a lemezt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.