Újra énekel Sarkozy felesége!

Szexi fotók! Carla Bruni harmadik lemezét adja ki

Júliusban kerül a lemezboltokba a francia köztársasági elnök feleségének, Carla Bruninak legújabb albuma.

Szexi fotók Carla Bruniról! képgaléria

2008.05.21 10:00rtlbulvar.hu

Az albumon szereplő 14 dal nagy része még azelőtt született, hogy az olasz Bruni megismerkedett Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnökkel. Az albumán szereplő 14 dal többségének zenéjét és szövegét is Bruni írta, közölte szupermodell-énekesnő ügynöke. 

A dalokat már felvették, és már csak kisebb finomításokat végeznek, hogy minél tökéletesebb legyen a hangzásuk. Az album július 21-én jelenik meg Franciaországban, Németországban, Nagy-Britanniában és Bruni szülőföldjén, Olaszországban. 

Carla Bruni 2002-ben megjelent első albuma sikernek számított: 1,2 millió darabot adtak el belőle Franciaországban és nyolcszázezret külföldön. Második albuma viszont csalódást okozott, és mindössze 80 ezer példány fogyott belőle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.