Botrányt okoz az elnökfeleség?

Tovább meztelenkedik a francia First Lady - Pikáns fotók Carla Bruniról!

Ismét a kedélyeket borzolja Carla Bruni, Nicholas Sarkozy francia elnök bájos felesége - Az egykori modellről a GQ magazin készül közölni meztelen fotókat áprilisi számában...

Képekben a szuperszexi Carla Bruni képgaléria

2008.03.07 10:15ma.hu

Képzeljük el, hogy Hillary Clinton First Lady-ként egy férfimagazin címlapján pózol - persze meztelenül! Ugye, hihetetlen? Nem is fordulhatott volna ilyesmi elő.

Ellenben a pikáns franciáknál... Carla Bruninak, Nicolas Sarkozy újdonsült nejének pucér fotói változatlanul keringenek a világhálón, és számos újságban fellelhetőek. Most például a GQ magazin áprilisi számában feszít majd lakkcsizmában, alig-ruhában az elnök asszonya.

Természetesen alig akad olyan férfi, aki ne nézné meg szívesen a ma is dögös Carla Bruni pikáns képeit, node azért mégis....

Egy-két hónappal ezelőtt még talán senki sem szisszent volna fel ennyire a fotók láttán, csakhogy azóta Bruniból elnökfeleség lett.

Igaz, a pár sokáig titkolta, mikor kerül sor a menyegzőre, mint ahogy valóban csak utólag értesítették az esküvő megtartásáról a közvéleményt. Carla Bruni lakkcsizmás képeivel már előtte is tele voltak a lapok...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.