Az elnöki pár nyaralni készül

Képek! Carla Bruni lemeze az élre szökött

Átvette a vezetést a francia lemezeladási toplistán Carla Bruni francia first lady kéthete megjelent új albuma.

Vadító fotók az elnök feleségéről! képgaléria

2008.07.24 16:00MTI

A Comme si de rien n'etait (Mintha mi sem történt volna) című dalgyűjtemény - amelynek számait maga Bruni írta - július 11-én került a boltokba, és azóta annyian vásárolták meg, hogy a heti toplistán kiütötte a nyeregből a korábbi listavezető brit banda, a Coldplay Viva la Vida albumát - jelentette az eladásokat számon tartó francia lemezipari vállalatcsoport, a SNEP.
 
Közleményükből azonban nem derült ki, voltaképpen mennyi is fogyott Nicolas Sarkozy francia elnök feleségének lemezéből. Korábbi közlésük szerint a megjelenés utáni első napokban 14 ezer példány fogyott el belőle Franciaországban. Az államfő és felesége egyébként hétfőn vakációzni indul. 

A pár előbb a Földközi-tenger partján fekvő festői bréganconi erődöt keresi fel, amely a francia államfők hivatalos rezidenciája, majd a Bruni család birtokára utaznak Cap-Negrébe. Sarkozy elnök programjában augusztus 8-án még az olimpiai megnyitón való villámlátogatás is szerepel, ahova neje is elkíséri.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.