Felfedik a meztelen igazságot Sarkozy nejéről

Pikáns képek: Carla Bruni félakt fotói kalapács alatt Berlinben

Újabb fényképek fedik fel a meztelen igazságot Nicolas Sarkozy francia államfő korábban modellként ismert feleségéről; a Carla Brunit ábrázoló félakt felvételek Berlinben kerülnek kalapács alá.

Pikáns képek Carla Bruniról! képgaléria

2009.05.26 07:55MTI

A Pamela Hanson által 1994-ben készített fekete-fehér fotók a Villa Grisebach aukciós ház internetes oldalán zajló árverésen cserélhetnek gazdát. A június 4-i liciten a képek ára a várakozások szerint 2500 és 3000 euró között mozog majd. "Franciaország glamúrfelesége, olyan pucéran, ahogy egyébként csak az ő Monsieur Sarkozyje látja" - írta az árverésről a Bild című bulvárlap hétfői számában. A fényképsorozat címe: Carla Bruni in Bed (Carla Bruni az ágyban).


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.