Az énekesnő újra kitett magáért

Kihívó képek! - Lady Gaga nemi szervét csak egy szőrpamacs takarja

Nem először pózolt már a V magazinnak, legutóbb már a melltartóját is levette - A mostani, Mario Testino által készített képek azonban talán Lady Gaga eddigi legkihívóbb fotósorozata.

Lady Gaga csupasz testét csak szőrpamacsok takarták... képgaléria

2009.08.31 11:05ma.hu

A szőrök nagy szerepet játszanak az extrém énekesnő legújabb fotóin - No, nem negatív formában...

Az egyik, Mario Testino által készített fényképen azonban Lady Gaga határozottan úgy fest, mint egy feltupírozott uszkár.

Lady Gaga a V magazine korábbi számában

A szőke sztár ezúttal bevállalta, egyszál semmiben pózolt a V magazine kamerája előtt, ám a sok pompom és bojt sejtelmesen takarja a legintimebb részeket...

...melyeket azonban, mint tudjuk, más esetben már szíves-örömest megmutatott az egykor sztriptízben is jeleskedő énekesnő.

Lady Gaga sokat mutat testéből, derekán például szép nagy tetoválás díszeleg, melyet eddig nem láthattak a rajongói.

A Stefani Germanotta néven anyakönyvezett leányzó képei elnyerték a kritikusok tetszését, ugyanakkor a dolog most sem teljesen botránymentes.

Hiszen a majdnem mindent megmutató fotón, melyen szintén szőrpamacsok rejtik el a sztár intim részeit, egy cigaretta is látható Lady Gaga kezében...

Nem vet jó fényt az énekesnőre, hogy magasról tesz arra, jó példát mutat-e a rajongóinak.

Lady Gaga vérre szomjazik?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.