Saját lakásában nyúlt a tiltott szerhez!

Képek! Lady GaGa a halálból tért vissza

Lady GaGa kábítószerfüggő volt! Lady GaGa egy őszinte pillanatában elárulta, hogy még mielőtt bárki is ismerte volna a nevét, gyakran használt drogokat. Az énekesnő szerint, ha nincs az édesapja, akkor talán már nem is élne.

Lady GaGa, az extrém sztár megint kitett magáért! képgaléria

2009.09.09 18:20rtlbulvar.hu

- „ Apám nagyon energikus ember. Sosem mondta ki a drog szót, de gyakran elbeszélgetett velem. Sokszor csak rám nézett, és annyit mondott: Iszonyatosan kivagy, kölyök. Aztán hozzátette, hogy el fogom veszíteni a barátaimat és a szeretteimet, ha így folytatom.” – mesélte a 23 éves sztár.

A Poker Face énekesnője általában egyedül, a saját lakásában érezte úgy, hogy a kokain az egyetlen megoldás.

Ilyenkor mindig a The Cure zenekart hallgatta, de kizárólag egyetlen számukat, a végtelenségig ismételve. Később rájött, hogy abba kell hagynia ezt az önpusztító életmódod, ha nem akar meghalni.

Azt mondja, nem volt nehéz leszoknia, mert rettenetesen bepánikolt a következményektől.

Most már jól van, és hálás a sorsnak, amiért nem halt meg azelőtt, hogy megismerhette őt a világ.

Óriási hisztiket rendez Lady Gaga!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.