Audrina Patridge kipakolta, amije van...

Vadító képek - Meg kell őrülni ettől a dekoltázstól!

Ennél dögösebb szerelésben nem is jelenhetett volna meg egy elegáns esten a gyönyörű valóságshow-hős - Nem csoda, ha mindenki Audrina Patridge dekoltázsán felejtette a szemét.

Audrina Patridge kipakolta méretes dudáit! képgaléria

2009.12.18 19:30ma.hu

A The Hills című, az MTV által vetített valóságshow-szerű sorozat sztárja volt a szemrevaló Audrina Patridge - miután megunta, hogy csak "harmadhegedűs" lehet Heidi Montag és Lauren Conrad mögött, saját műsorral állt elő.

A szépség egyébként három évvel ezelőtt költözött Los Angeles-be szerencsét próbálni, ahol éppen a két említett hölgyeménnyel került egy lakásba.

Audrina ma az egyik leggyakrabban fotózott modell is a férfimagazinokban. Legutóbb a Maximban mutatta meg nem mindennapi bájait.

Emlékezetes az a szexis fotósorozata is, melyen egy epertortával küzd fehérneműben...

A természetes, dús idomokkal megáldott barna sztár korábban videoklipben is szerepelt, így több esélyt is adott magának, hogy észrevegyék.

Nos, most sem maradt észrevétlen. A gyönyörű estélyi előnyeit maximálisan kihasználva Audrina mindent kipakolt, amit látni kell.

Nézze meg, hogy kente össze magát Audrina Patridge!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.