Bugyiban pózol a szépség!

Kitűnő választás: Megan Fox reklámozza az Emporio Armani női fehérneműit

Megan Fox amerikai színésznő alsóneműre vetkőzik: az Emporio Armani divatház intim kollekciója lesz látható rajta jelentette be a cég szerdán.

2009.10.14 17:49MTI

A Transformers - A bukottak bosszúja című film szereplője "Posh Spice", azaz Victoria Beckham nyomdokaiba lép, aki focista férjével együtt az Emporio Armani őszi-téli alsóneműkampányának képviselője. Fox a jövő évben az Armani Jeans hivatalos arca is lesz.

A nemsokára megjelenő reklámfotó-sorozatot - miként Beckhamékét is - Mert Alas és Marcus Piggott készítette a hétvégén Los Angelesben. A múlt héten a milánói székhelyű divatház illetékese elmondta, a brazil Cristiano Ronaldo fogja átvenni David Beckham helyét az Emporio Armani sportos alsóneműinek reklámjaiban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.