Először zavarban voltak, aztán élvezték

Pikáns képek: Leszbi csókban forrt össze Megan Fox és Amanda Seyfried!

Jó ideje nem titkolja a gyönyörű Megan Fox, hogy ő bizony biszexuális - A leszbikus csók sem okozhatott neki nagy gondot, bár partnernője zavarával meg kellett küzdenie. Lássuk, hogyan sikerült!

Pikáns! Megan Fox és Amanda Seyfried leszbikus csókja képgaléria

2009.09.16 10:15ma.hu

Megan Fox szereti a lányokat - ezt a közelmúltban jelentette ki a legszexisebbnek kikiáltott színésznő, és legújabb filmjében bizonyítja is, hogy nem probléma számára forró csókot adni a kolléganőjének...

Megan a Mamma mia! című musical-ből is ismert Amanda Seyfried-del játszik együtt a Jennifer's Body című thriller-ben.

Az egyik jelenetben intim közelségbe kerül egymással a két lány, akik egyébként osztálytársakat alakítanak.

Megan Fox nemrég beszámolt róla, hogy Amandának bizony nagyobb gondot jelentett vele csókolózni, de hamar belejöttek a dologba.

Főleg, miután Megan megnyugtatta, hogy ő a nőkkel csókolózásban is járatos...

A szépséges színésznő nagyon pozitív élményekkel gazdagodott. Kijelentette, hogy úgy véli, jobban tud a kamerák előtt hölgyekkel smárolni, mint férfiakkal - Amanda Seyfried teljesítményét pedig nagyon dícsérte...

A történetben egyébként Megan kifejezetten ijesztő karaktert kapott: a vicces horrorban démon szállja meg az iskola legjobb nőjét, Jennifert.

A lány elcsábítja, de sajnos el is fogyasztja néhány fiú iskolatársát. Furcsasága egyedül az Amanda által játszott Needy-nek tűnik fel, a legjobb barátnőnek.

Neki kell megállítania a vérengzővé váló leányzót...

Megan Fox erős vaginája - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.