A színésznő idomai újra a Rolling Stone magazinban

Forró képek- Megan Fox néha megvagdossa magát...

Megan Fox a Rolling Stone magazin címlapján feszít, a Victoria's Secret tervezte ruhában és vadítóan néz. A 23 éves színésznő a magazinnak adott interjújában bevallotta: néha megvagdosta magát.

Dögös test- Megan Fox az októberi Rolling Stone magazinban képgaléria

2009.09.17 17:30ma.hu
Fotó: Rolling Stone

Megan Fox bármilyen jól is néz ki, ha kinyitja a száját, orbitális marhaságokat mond.

Jó esetben csak ártalmas butaságokat csacsog össze, rosszabb esetben nagy hatalmú rendezőket haragít magára, mint például Michael Bay.

Legújabb őrületes kijelentése:

– „Igen!” - válaszolt arra a kérdésre, hogy vágta-e már meg magát szándékosan.

– „ De ne rugózzunk ezen. Sosem voltam öngyilkos-típus. A lányok fura dolgokon mennek keresztül, ahogy felnőnek. Néhánynak evési zavarai vannak, mások simán szerencsétlenek. Vannak, akik megvágják magukat.”

Amikor arra kérdezett a riporter, hogy Megannak vannak-e evési zavarai, elterelő választ adott.

„ Úgy beszéltem itt az evési zavarról, mint egy olyan színésznő, aki mintául szolgál sokaknak. Alaposan megválogatom a szavaimat és azt szeretném, ha úgy is jelennének meg, mint ahogy mondtam.” - közölte a riporterrel.

Akkor viszont nem fogta vissza magát, amikor alacsony önértékeléséről kellett beszélnie.

– " Mindenben bizonytalan vagyok. Sosem gondolkodom úgy magamról, mint aki sokat ér. Sokszor olyan fura érzésem van, hogy kigúnyolnak." - közölte a színésznő a Rolling Stone magazinnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.