Pimaszul pózol a barbados-i énekesnő

Tűzforró képek - Lába közé nyúl a félmeztelen Rihanna!

Meglepő fotósorozattal készül az új évre az egyik legismertebb férfimagazin - Rihanna vetkőzött le a kedvéért, ha nem is teljesen - de azért süt az erotika a képekből!

Rihanna merész topless fotói a GQ magazinban! képgaléria

2009.12.16 10:30ma.hu

Félig már megmutatta formás idomait a barbados-i énekesnő, s úgy tűnik, egyre többet enged meg magának.

Rihanna ezúttal a GQ magazin hasábjain dobta le ruháit. Pózol fehérneműben és egyszál forrónaciban is, meztelen keblei elé kapja a kezét.

A legerotikusabb azonban kétségtelenül az a fotó, melyen pucér melleit alig takarja egy kis fehér felső, kezét azonban határozottan a lába közé tette...

A csinos, 22 éves sztár mostanában nem arról híres, hogy takargatná bájait. Diszkréten, de egyre többet mutat magából.

Nemrég rajongói előtt egy elöl-oldalt kivágott ruhában jelent meg, és dedikált, úgy, hogy a mellei közé bárki beláthatott.

Szívesen vesz fel sejtelmes, áttetsző anyagú ruhákat, és hogy pontosan mi van alatta, azt némileg a fantáziára bízza...

Izgató fotói után már csak az a kérdés, megválik-e valaha még több ruhadarabtól?

Rihanna korábban mindig tagadta, hogy meztelenül szeretne pózolni - gondolva ezzel arra, milyen hatást váltana ki ezzel a családjából.

Pár hónapja azonban maga is alaposan meglepődött, amikor egy hotelszobában készült kép került ki róla az internetre. Ezen ugyanis anyaszült meztelenül látható a fürdőszobában...

Rihanna szexet akar karácsonyra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.