Dögös, nagy, de csúnya?

Fotók a látványról: Cikizik - Hepe-hupás Pamela Anderson óriáscicije!

Széles dekoltázs, dögös mellek - Sosem rejtegeti nem mindennapi méretű kebleit a csinos Pamela Anderson. Sokak szerint azonban már jobban tenné!

Furcsa látvány! - Pamela Anderson melle már nem a régi képgaléria

2009.01.16 11:03ma.hu

A Baywatch figyelemreméltó külsejű sztárja sosem takargatta, amije van - szíves-örömest bújtatja kebleit mindent megmutató rucikba, ám mostanában egyre több kritika éri emiatt!

Ha ugyanis valaki közelebbről megszemléli a dögös dekoltázsból kivillanó melleket, rájöhet, Pamela Anderson büszkeségei bizony már nem a régiek.

Pamela a Baywatch sztárjaként

A számtalan plasztikai műtét után a szőkeség idomai határozottan hepe-hupásak lettek! Nem túl ízléses látvány...

Ám úgy tűnik, Pamelát ez nemigen zavarja, hiszen általában mindenét kipakolja, ha társaságba megy.

Pedig ahogyan a keble, a feneke sem mutat olyan jól, mint azelőtt - Pam mégsem vette a fáradtságot, hogy iszonyúan szűk, csillogó dresszbe passzírozza magát nemrég Hans Klok illuzionista partiján, akivel korábban együtt is dolgozott.

A legnagyobb meghökkenést mégis azzal okozta a szőke Baywatch-baba, amikor anyaszült meztelenül lejtett be Hugh Hefner születésnapjára - Mindössze egy torta volt a "kiegészítője", amellyel a  Playboy atyját köszöntötte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.