Katie Price: Úgy kezelnek, mint egy állatot!

Frusztrálják a fotósok a modellt

A fényes modell kifakadt a minap, mert szerinte a paparazzik úgy kezelik őt, mintha csak egy állat lenne. A teljes összeomlás helyett viszont inkább visszavágott a lesifotósoknak.

Katie Price: Nem állat - de állati(an néz ki)! képgaléria

2010.09.14 19:29ma.hu

Gonosz, gyáva szemétládák!” – így minősítette a lesifotósokat Katie Price, akit korábban Jordan néven ismerhettek meg a modellvilág rajongói. A Wonderland magazinban azt követően jelentette ki a nem épp hízelgő véleményt, miután kifakadt, hogy állatnak érzi magát a paparazzik miatt.

Fotó: Daily Telegraph

Az emberek mindig úgy tekintenek rám, mint egy nyomorult alakra, csak mert megműttettem magam. Azt akarják bemesélni, hogy rossz anya vagyok, egy party-állat, a sebészek torzszülötte.” – mondta el a sajtóról a véleményét a sajtónak.

A helyzet azért nem annyira rossz, mint amilyennek Katie Price első kirohanásában lefestette, mert az interjú végén azért igyekezett hozzátenni, hogy valójában nagyon szereti az életét, és nem cserélné el semmire sem.

Ember legyen a talpán, aki eligazodik a sztárokon.

Katie Price-t pornóképekkel zsarolja az exe

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.