Katie Price megint kipakolt mindent

Brutális keblek - Jordan arca nem látszott, de nem is azt nézték...

Rendre sokkolja a jelenlevőket a hatalmas kebleiről elhíresült modell, ha megjelenik egy partin - Katie Price, alias Jordan Halloween alkalmával sem okozott csalódást...

Halloween party: Jordan úgy festett, mintha pornózásra készülne képgaléria

2009.11.03 17:25ma.hu

Ha Katie Price hivatalos egy rendezvényre, mindenki biztos lehet abban, hogy képtelen lesz levennie a szemét róla. Pontosabban, a dekoltázsáról...

A Jordan művésznévre hallgató kebelcsoda ugyanis minden alkalmat megragad, hogy büszkeségeit megcsodálhassa a nagyérdemű.

Azért ez sem volt gyenge...

Ezúttal Halloween alkalmából tűnt fel a londoni Hampton Court Palace-ban, ahol a hírességek a horror jelmezbálat tartották.

Jordan nem tűnt túlságosan horrorisztikusnak, a dekoltázsa viszont annál brutálisabb volt.

Ha nem viselt volna leopárdmintás piros maszkot, jócskán kipakolt melleiről akkor is felismerhették volna...

A vadító, fekete-piros szerelésben Katie Price úgy festett, mintha inkább egy pornófilm forgatására érkezett volna.

Lábára ugyanolyan anyagú és mintázatú combfix került, mint a maszkja, egyébként pedig semmi nem volt rajta a döglesztő lakkdresszen kívül. Nos, a háromgyermekes anyuka ismét kitett magáért.

A Peter Andre énekestől nemrég elvált szépség az utóbbi időben mintha a világ minden pasiját meg akarná kapni, noha hivatalosan egy Alex Reid nevű ketrecharcossal jár.

A pletykák szerint pedig százszor megbánta már, hogy kihúzta a gyufát exférjénél, Peter Andrénál...

Jordan élete veszélybe került?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.