Szilikonnal bélelt kebleit csak nézni lehet!

Képek! Jordan: Utálom ha a cicimhez nyúlnak!

Az egykori glamour modell ki nem állhatja, ha lepedőgyűrés közben hozzáérnek szilikonnal bélelt kebleihez. Legalábbis volt szeretője, Andre Pinto brazil bankár ezt állítja...

Kibuggyanó cicik- ám megfogni nem szabad őket! képgaléria

2009.08.28 15:10mellesleg

- „A cicijei feszesek, de ugyanakkor lágyak is. Gyönyörűek, viszont ő nem szerette, ha megérintettem őket, mivel érzéketlenek. Hancúrozni pedig csak sötétben szeret.”

Pinto és Jordan azután jöttek össze, hogy a ma már inkább mesekönyv írással és ruha tervezéssel foglalkozó szilikoncsodát dobta a férje, Peter Andre.

A brazil bankár nem rejti véka alá, hogy a mellebedobással hódító hölgyemény csupán játékszernek használta őt.

Új pasijával együtt sportolnak

- „Csak szexelni kellettem neki. Folyton azt hajtogatta, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Szexuális játékszerként használt, mikor szüksége volt rám, aztán eldobott.”

Volt férje gyorsan a védelmére kelt.

Állítása szerint az ex-neje szeret ugyan flörtölni, de nem bújik mindenkivel ágyba.

Ex-férje dühöng, hogy gyerekei előtt enyeleg Jordan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.