Katie Price úgy viselkedik, mint egy szajha...

Vad képek- Jordan egy x-szel húzta át Peter nevét a tetkóján!

Szinte szajhaként viselkedik az Ibizán nyaraló Jordan...aki lassan hivatalosan is megszabadul Peter Andrétól, és még a karján lévő Peter tetkót is egy határozott x-szel húzatta át mindössze 85 Fontért, így most már mindent szabad a szexis sztárnak!

Féklen orgiák, szexis képek Jordan ibizai tartózkodásáról! képgaléria

2009.06.24 15:40ma.hu
A tetoválás eredeti állapotban!

A 36 éves énekes szerint Jordan mostanra teljesen elvesztette a kontrollt, és bele sem gondol abba, hogy dorbézolása milyen hatással lehet gyermekeikre.

- "Nem hiszek a szemeimnek. Olyan, mint egy ketrecbe zárt állat, akit hirtelen szabadon engedtek" - nyilatkozta Andre, aki elmondta, ő annak idején nem ezt a vadállat nőt vette feleségül.

A Daily Mail szerint maga Jordan is tisztában van azzal, hogy polgárpukkasztó viselkedésével maga alatt vágja a fát, miközben férje a lapokban szinte csak gyermekeivel játszadozva, a tökéletes apa szerepében jelenik meg.

A modell szerint Andre mindent meg is tesz annak érdekében, hogy minél jobb színben tüntesse fel magát...de Jordan ennek ellenére féktelen bulikon issza le magát és szinte pucéran simogat más férfiakat!

El akarta tüntetni férje nevét!

A háromgyermekes anyát Ibizán egyébként több férfimodellel látták együtt és megérkezése után szinte egyből elment San Antonio egy tetoválószalonjába, hogy megbeszélje, hogyan tüntethetné el férje nevét a csuklójáról.

Peter Andre neje tehát idegenekkel kötözködik, modellekkel bulizza át az éjszakát, jachtokon keneget pasikat és csajokat egyaránt…ki tudja mi lesz ennek a vége?

A részegen kötözködő modell már napok óta járja a helyi klubokat és sziget szórakozóhelyeit, és ha nem is mindig csinál balhét, azért minden buliban rikítóbbnál rikítóbb, borzalmas ruhákban jelenik meg.

Jordan pedig nem törődik azzal, hogy egy-egy merészebb mozdulatnál szinte teljesen felfedi minden báját…azt gondolhatja talán, hogy minél kihívóbb, annál szexibb?

Különben éppen aktuálisnak mondott pasija azt nyilatkozta róla, hogy kedves és szexi csajnak tartja ugyan, de azt ijesztőnek találja, hogy egy párként említik őket.

Így fest Jordan holtrészegen az asztal alatt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.