Hullarészegen balhézott és villantott is a modell!

Képek- Jordan részeg tombolása szextúrához vezetett!

Berúgott, kötözködött, szexelt...Jordan nem fogta vissza magát Ibizán, sőt! A nagykeblű sztár ibizai nyaralása során egy 12 órás szesztúrán tombolt, teljesen lerészegedett és azt kiabálta: végeztem Peter-rel, azzal fekszem le akivel akarok!

Fürdőruhás képek! Így pózolt Ibizán a nagymellű modell! képgaléria

2009.06.19 09:50ma.hu
Hulla részeg volt Jordan...

A brit modell egy kalendárium elkészítése, és egy valóságshow-rész felvétele miatt tartózkodik Ibizán, de a sok "munka" mellé nyilván befér egy kis szórakozás is.

A 31 éves modellt sikerült lefényképezni, ahogy egy asztalon táncolt Ibiza egyik zsúfolt szórakozóhelyén, és vetkőzésbe is fogott!

- "Végeztem Pete-el, azt viszek ágyba, akit csak akarok!" - kiabálta.

Úgy tűnik tehát, hogy Jordan nem sokáig szomorkodott férje, Peter André után, és hamar feltalálta magát, bulizott, ivott és természetesen pasizott...

A modell nem kis feltűnést keltett jelenlétével, szigeten bikiniben parádézott, majd egy őrült éjszakát követően naptárfotózáson vett részt.

A strandon bámészkodók sokasága bámulta tátott szájjal az önmagát gátlástalanul illegető Jordant. Jordan és Peter André különben csak a napokban jelentették be, hogy elválnak és ahogy arról már korábban írtunk, valószínűleg a válás Jordan rendszeres részegeskedése és önkontroljának elvesztése, amiből Peter-nek elege lett.

A modell különben már a munkát megelőző este hulla részegen érkezett a Club Eden nevű szórakozóhelyre. Később bevonult a VIP-szekcióba Anthony Lowther, modell és az expasija, Matt Peacock társaságában pezsgőzni.

- "Teljesen készen volt, ott fogdosta mindenki" - mondja a hely tulajdonosa.

Jordan végül négy körül távozott a huszonnyolc éves Lowtherrel, akivel a fotózást követő estét is együtt töltötték, miközben férje két közös gyermekükkel és neje mozgássérült kisfiával Cipruson jártak családlátogatáson.

Olvassa el, hogyan fogdosták Jordan melleit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.