Jordan férje máris új nővel mutatkozik!

Képek- Peter Andre visszavág! Beújított egy csinibabát Jordan őrjöng!

A britek álompárja Peter Andre és Jordan házasságának és szakításának botrányos eseményei után újabb balhé tört ki, méghozzá azért mert a megalázott férj, Peter új nővel mutatkozott egy bulin. A képek persze Jordan-hez is eljutottak...

Peter Andre Jordan után őt döntötte ágynak: Sophie Choudhry! képgaléria

2009.06.15 14:30ma.hu
Íme Peter új barátnője: Sophie!

Jordan férje úgy tűnik sikeresen bosszút áll nagykeblű felesége tivornyáiért, pasizásaiért és a megalázó viselkedésért…

– "Jordan a botrány kirobbanása óta folyamatosan alázza..így már épp ideje volt, hogy Peter visszavágjon! Most azonban ő kapott egy hatalmas pofont, és remélem, össze is kapja magát."- írja a Dailymail.

Peter Andre új kedvese nem más, mint Sophie Choudhry, az indiai szépség, Bolly wood sztárja…a pár már nyaralni is elment együtt…

Gilbert a sztár fittnes edzője elmesélte a Sunday Mirror-nak, hogy Jordan a románcot felfedő képek láttán először botrányt csinált majd így nyilatkozott:

- "Peter soha sem tudta igazán elfogadni azt, hogy sztár vagyok…mindig az árnyékomban élt. Nehezen fogadta el hogy ő kevésbé népszerű mint én, s azt, hogy én, Jordan viszem haza a több pénzt a modellkedéssel.”- vágott vissza az új nő miatt Jordan.

Tudja meg Ön is, hogy Jordant hogyan zaklatták szexuálisan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.