Jordan jövőre újra kés alá fekszik!

Agyrém: rövidebbre szabatja lábujjait a kebelcsoda!

Igaz, kebleit már sikeresen elszabták, de Jordant ez nem riasztja el a további plasztikai műtétektől. Jövőre újra a kés alá fekszik.

Jordan néha igen furcsán öltözködik... képgaléria

2008.12.19 15:00mellesleg
Fájdalmas beavatkozás vár rá!

A már jó pár mellplasztikán és zsírleszíváson átesett modell és férje, Peter Andre az USA-ban is meg akarják vetni a lábukat. 

Mindezt egy valóságshow is be fogja mutatni, melyért 2 millió font üti a markukat. Nem csoda hát, ha a művi kebelcsoda a legjobb formáját akarja hozni. 

- "Jordan minden eddiginél többet foglalkozik a külsejével, mivel szerinte a Los Angeles-i lányok egytől-egyig tökéletesek" - mondta egy barát a brit Now magazinnak. 

- "A plasztikáztatási mánia odaát tízszer akkora, mint az Egyesült Királyságban. A lehető legrosszabb hely azoknak, akik túl sokat törődnek a testükkel." 

Mit fog Jordan legközelebb átszabatni?
 
Íme a válasz a cserfes barát szájából: 

- "Túl hosszúnak tartja a nagylábujja melletti ujját. Mivel a forró Los Angeles-i időjárásnak köszönhetően a lábfeje sokszor lesz látható, kisebbre akarja vetetni az említett ujjat. A műtét során átvágják a csontot - nagyon aprólékos, fájdalmas beavatkozás." 

Ha Jordannak ez kell a boldogsághoz, egészségére...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.