A kebelcsoda munkára fogta kislányát

Jordan: Dolgozz csak kislányom úgy, mint a mami!

A kebelcsoda anyuka 16 évesen kezdte modell pályafutását, a lánya 16 hónaposan... Jordan kislánya már túl van élete első divatfotózásán!

2008.11.11 19:00ma.hu
Jordan és kislánya, Princess Tiáamii

Jordan és Peter Andre Princess Tiáamii névre keresztelt kislánya a Prima Baby & Pregnancy nevű cég cuccait reklámozza.
 
Anyukája elmondta, hogy ugyan a maximumot szerette volna kihozni a kislányából, de csak szájfénnyel segített rá a hatásfokozásra: ugyanis ki nem állhatja, mikor a Tiáamii-val egyidős gyerekeket kisminkelik. 

A neve miatt a suliban majdan valószínűleg jó sok cukkolást kapó kislány mellett Jordan 3 éves fia, Junior számára is szeretne tető alá hozni egy modellszerződést.
 
"Szerintem a szülők többsége szeretné, ha gyermeke modellkedne." - nyilatkozta Jordan, aki méretes kebelitől vált híressé!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.