Ultra rövid ruciban támolygott a kebelcsoda!

Ciki képek! Jordan alkoholba fojtotta a bánatát!

Úgy látszik Jordan alkoholba fojtotta állítólagos házassági problémáit. Hajnali ötkor úgy kellett kitámogatni egy londoni klubból az ultra rövid ruciban feszítő kebelcsodát.

Jordan szuper mini ruciban és öntudatlanul! képgaléria

2008.10.20 16:50ma.hu
Úgy kellett támogatni a kebelcsodát!

Jordan nagyon részegen támolygott ki a klubból, barátai segítségére szorulva. Bár a lábán képtelen volt megállni, de azért arra még futotta erejéből, hogy önelégült mosolyt villantson a paparazzoknak. 

A 30 éves korábbi modell, valódi nevén Katie Price, három nightklubot látogatott végig húga, Sophie társaságában, mire úgy döntött, ideje lesz hazafelé venni az irányt. 

Férje, Peter Andre nem tartott velük, ami tovább tüzeli a pletykákat kapcsolatuk megromlásáról. 

Jordan ugyanis nemrégiben elszólta magát, hogy az év elején egyszer már szakított az énekessel.

Majdnem elesett annyira részeg volt!

Korábban hírt adtunk arról, hogy a sztár hatalmas kebelinek máretén kisebbítettek, hisz egyre gyakoribbak voltak Jordan hátfájdalmai. Keblei most megközelítőleg olyanok, mint eredeti állapotukban lehettek - ám első ránézésre kissé túlzásnak tűnik a különbség!
 
A minap néhány lesifotó is készült a sztárról, miközben Los Angeles-ben vásárolgatott Jordan, amikor lencsevégre kapták: bő, szürke felsőt viselt, amely kétséget sem hagyott afelől, hogy a mellei valósággal laposak lettek a korábbihoz képest. 

Sőt, a rossznyelvek szerint, bár a keble kisebb lett, a száját feltöltette! Lehet, hogy inkább csinos arcával szeretne ezentúl érvényesülni a modell?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.