Rózsaszínben virít Peter Andre neje

Képek - Rikító dekoltázs: Jordan ízléstelen Barbie-nak öltözött

Egyszer már kapott kritikát Katie Price, alias Jordan, amiért hajszárító-reklámjában úgy festett, mint egy ízlészavaros Barbie-baba - Ez azonban nem rettentette vissza a kebelkirálynőt.

Rikító dekoltázs: Jordan ízléstelen Barbie-nak öltözött képgaléria

2008.10.30 10:47ma.hu

Pár hónappal ezelőtt szőke, göndör tincsekkel, ugyancsak rózsaszín szerelésben csábította vásárlásra az érdeklődőket Jordan.

Kapott is miatta hideget-meleget. Az ilyesmi azonban nem hatja meg az énekes Peter Andre csábos nejét, hiszen karrierje kezdete óta imádja a feltűnést.

Most, londoni termékbemutatóján ismét bebizonyította, hogy tud még "maradandót" alkotni... Ismét hajformázó eszközöket népszerűsít, de ha lehet még rózsaszínebben.

Ezúttal fekete Barbie-ként hódít, két oldalán a teljesen eltérő ruha viccesen hat. De hogy a hatást fokozza, Jordan nem mulasztotta el kivillantani csinos lábait és mellkisebbítése után is igencsak figyelemreméltó kebleit - persze szigorúan felpolcolva.

Csak remélni lehet, hogy az immár háromgyermekes anyuka ferde ízlését nem örökölték a csemeték is - különösen a kislány, Princess Tiamii, aki pár év múlva nyilván szíves-örömest próbálgatja majd híres mamája holmijait...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.