A mellek csak nőttek, nőttek...

Képekben a cicicsata: Jordan kontra Jodie Marsh!

Vannak hölgyemények, akik nem feltétlen tehetségük, sokkal inkább figyelemreméltó idomaikról ismertek. Közéjük tartozik a csinos modell, Jordan és Jodie Marsh is - gyakorta versenyre kelhettek volna egymással, a két kebelkirálynő mellei ugyanis karrierjük kezdete óta nőttön-nőttek...

Bombázók cicicsatája - Jordan kontra Jodie Marsh! képgaléria

2008.05.30 14:15ma.hu
Jordan

Igaz ugyan, hogy Jordan, alias Katie Price pár hónappal ezelőtt megelégelte hatalmas kebleit, és kisebbek után vágyva feküdt újra a kés alá - ám addig méltó ellenfele volt a szintén modell szőke Jodie Marsh-nak.

Miután a tragikus sorsú Anna Nicole Smith távozott az élők sorából, mostanság talán valóban Jodie a legméretesebb idomokkal büszkélkedő sztár.

A hölgyemény nem kapott kedvet ahhoz, hogy követve a már családos Jordan példáját, lekicsinyítse melleit, éppen ellenkezőleg.

Jodie Marsh

Ő a "minél nagyobb, annál jobb" megoldás híve, és lassan már nem lesz melltartó, amibe belepasszírozhatná dagadó nőiességét...Ma már csak a G kosár bírja el a méretes idomokat.

Jordan azonban nem bánja, hogy vetélytársa megelőzte a "kebelbajnokságon", hiszen már kevésbé érezte jól magát bomba melleivel.

Egészségügyi problémái voltak, és arra is gondolnia kellett, hogy minél fittebben és energikusabban elláthassa nap mint nap három gyermekét és férjét, Peter Andrét. Ráadásul szépsége mit sem változott attól, hogy idomai kisebbek lettek.

Jodie Marsh azonban nem adja fel. Minden bizonnyal türelemmel várja a legújabb ellenfelet, aki birokra kel vele a kebelbajnok címért. Addig is kiélvezi a mohó férfitekinteteket...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.