Ma már kisebb a melle - De egykor...

A kebelkirálynő legdögösebb fotói: Jordan most tölti a 30-at!

A britek talán legdögösebb modellje, Jordan, azaz Katie Price betöltötte a harmincat! Az egykori kebelkirálynő ma már feleség és anya, sőt, a melleiből is "lefaragtatott"...

Jordan, a kaméleon - Íme a legdögösebb fotói! képgaléria

2008.05.22 10:20ma.hu

Igen, igaz: Jordan is elérte a kerek számot. A méretes kebleiről elhíresült brit modell valójában Katie Price néven látta meg a napvilágot. A The Sun a bombázó legdögösebb fotóinak bemutatásával emlékezik meg Jordan születésnapjáról.

Jordan a kezdet kezdetén...

A befutott modellről ma már aligha készülhetnek hasonló képek, hiszen Katie nemrég kés alá feküdt. Valószínű, hogy már féltette az egészségét hatalmas keblei miatt: háta gyakorta fájt, és három gyermekét is naponta el kell látnia.

Már karácsony táján úgy döntött, kisebb mellekkel is kerek a világ...Állítólag kifejezetten a párjának szánta az új ciciket ajándékba.

A hírek szerint "amerikai stílusú műmelleket" csináltatott magának, mert azok tetszettek neki a legjobban.

Így aztán Jordan "ütközői" ma már jóval diszkrétebbek, de szerencsére, mindez a férjét, Peter Andre énekest sem zavarja. A párosnak három gyermeke született, két fiú és egy kislány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.