Az ex-kebelcsodának újra a méret számít

Bomba képek: Jordan nagyobbat akar!

Jordan megint nagyobbra vágyik - Nem kell azért megijedni, a méretes idomairól ismert sztár, aki ma már csak kicsit nagyobb, mint átlagos mellekkel büszkélkedhet, nem adta a fejét újabb mellműtétre!

Íme, Jordan legdögösebb fotói! képgaléria

2008.06.10 09:55ma.hu

Jordan, aki éveken át az egyik legdögösebb kebelcsodának számított, már belenyugodott, hogy egészsége érdekében meg kell barátkoznia a kisebb mellekkel is.

Ám mivel valamiben ki kell élnie méretmániáját, ha már keblét nem, hát a házát teszi nagyobbá! Katie Price, művésznevén Jordan úgy találja, hogy a vityilló már nem elegendő neki és családjának - adta hírül a The Sun.

Jordan és Peter Andre a gyerekekkel

A lapnak egy bennfentes elárulta, a dögös modell másik otthonra vágyik.

Jordan évek óta egy Surrey-beli, nem túl szerény méretű villa falai között él férjével, az énekes Peter Andréval és három gyermekükkel.

Mivel azonban jelenleg lovagolni tanul, olyan házat szeretne, ahol nem kell messzire mennie egy kis tréningért, és véleménye szerint a gyerekeknek is több szoba kellene.

A sztárpárnak két fia és egy kislánya született - A legidősebb, Harvey sajnos születési rendellenességgel jött a világra, így ő fokozott szülői felügyeletre is szorul.

Második gyermekként érkezett Junior és legutóbb a kislány, Princess Tiamii. Úgy hírlik, hogy a házaspár eredetileg öt gyermeket tervez, így talán logikus is a házváltás...

A The Sun-nak nyilatkozó forrás szerint modell anyuka már neki is látott a házkeresgélésnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.