Olyan szeretne lenni mint Jolie

Árvát fogad örökbe Jordan

Fogyatékos árvát akar örökbe fogadni Jordan. A modell azután döntött így, hogy látott egy dokumentumfilmet, amelyben egy bulgáriai árvaház hétköznapjait mutatták be.

Jordan őrült szexi fotói képgaléria

2008.07.14 13:00ma.hu

A film annyira sokkolta a szupermodellt, hogy elhatározta: segít a nehéz helyzetben lévő gyerekeken. Valószínűleg azért érintette meg Jordant a film, mert - két egészséges gyereke mellett - van egy fogyatékos (gyengénlátó és autista) fia. - írja a Blikk. 

A szupermodell eltökéltnek tűnik, azt mondta, már beszélt is férjével, és úgy döntöttek, felfogadnak egy ügyvédet, aki a külföldi örökbefogadás jogi részét intézné. Az eljárás mintegy 18 hónapot vesz igénybe. A sztárvilágban egyébként nem lenne példa nélküli eset Jordané, Madonna és Angelina Jolie is fogadott már örökbe külföldről gyereket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.