A kebelcsoda már nem méltó nevéhez

Képek: Túlzásba esett? - Hová tűnt Jordan óriáscicije?

Nem titok: elősorban hatalmas mellei miatt került annak idején a figyelem középpontjába Katie Price, azaz Jordan - A modell azonban nemrég lekicsinyíttette kebleit. Node, ennyire..?

2008.08.15 10:45ma.hu

Jordan, a csinos, eredetileg fekete hajú modell a 90-es években futott be - nem titkoltan figyelemreméltó kebleinek köszönhette a népszerűséget, amelyekkel - mostmár csak néhai - kebelkirálynővel, Anna Nicole Smith-szel vetekedhetett.

Napjainkban a szőke Jodie Marsh büszkélkedhetett akkora ütközőkkel, mint Jordan, ám mostmár végleg letaszította a dobogóról a modellt.

Jordan egykor - szőkén és nagy mellekkel

Jordan ugyanis - részben egyre gyakoribb hátfájdalmai miatt -, pár hónappal ezelőtt megvált implantátumaitól, és jóval kisebb lett a melle.

Keblei most megközelítőleg olyanok, mint eredeti állapotukban lehettek - ám első ránézésre kissé túlzásnak tűnik a különbség!

A minap néhány lesifotó is készült a sztárról, aki egyébként Peter Andre énekes felesége, és három gyermek édesanyja.

Los Angeles-ben vásárolgatott Jordan, amikor lencsevégre kapták: bő, szürke felsőt viselt, amely kétséget sem hagyott afelől, hogy a mellei valósággal laposak lettek a korábbihoz képest.

Sőt, a rossznyelvek szerint, bár a keble kisebb lett, a száját feltöltette! Lehet, hogy inkább csinos arcával szeretne ezentúl érvényesülni a modell? Már ha egyáltalán érdekli még a szakma...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.