Szoros fűzőt ajánl a szexi modell

Jordan mellbimbói kibuggyantak örömükben - képek!

A gyönyörűséges modell keblei a képek tanúsága szerint kissé túlzottan igénybe lettek véve legutóbbi ruhakölteményében. Jordan addig-addig nyújtózkodott pózolás közben a fotósoknak, míg mellbimbói is kikandikáltak fűzőjéből.

Fiatal és vadító! - képeken a szexi Jordan képgaléria

2008.02.15 11:33ma.hu

Jordan mindig is imádta mutogatni magát, legutóbbi karácsony táján láthattuk bugyit kivillantó képeit egy magazinban, szóval egyáltalán nem szégyenlős a kis hölgy, jónéhány kolléganőjével együtt. 

A legszexisebb, legvonzóbb ruharadarab egy nő ruhatárában Jordan szerint a fűző, ez a réges-régről újra elővett, felfedezett, valaha intim darabként szolgáló fehérneműből felsőruhává avanzsált textilköltemény, amit a modell minden nőtársának melegen ajánl.


Jordan karácsonyra férjét mellműtéttel kívánta meglepni, vagyis a képen látható jól felpumpált keblek nem a természet csodái, sokkal inkább a remek plasztikai sebészet alkotásai, bár Jordan műtét nélkül sem panaszkodhatott éppen. A fűzőből kibuggyanó mellbimbók most szinte fuldokolnak a szűk ruhában, nem csoda hogy szabad levegőre vágytak.. 

A fotón látható, képpel kombinált hacuka remekül mutat a fekete hajú modellen, de kérdés, hogy a fotózás után nem volt-e szükség orvosi segítségre, hogy a modell esetleges légzésproblémáit enyhítsék, amit a túl szoros „lélegzetelállító” fűző okozott…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.