Lógómellű lett a kebelkirálynő!

Ronda bukta! - Kisebb, de csúnya melleket kapott Jordan - képek!

Régóta tervezte Katie Price, azaz Jordan, hogy messzeföldön híres védjegyét lekicsinyítteti - A kebelkirálynő kisebb melleket akart, ám most nem átlagos, hanem elszabott cicik díszítik..

Szuperanya és szupermodell - izgalmas képek Jordanről képgaléria

2008.02.07 14:10ma.hu - Fotó: mrpaparazzi.com

Nagy örömmel vonult be a műtétre Jordan, hiszen régóta vágyott rá, hogy átlagon felüli kebleiből kisebbeket varázsoljanak neki - a csinos modell ugyanis, bár igen büszke volt méretes melleire, be kellett hogy lássa: egészségére kevésbé volt jó hatással az állandóan cipelt súly. Karácsonykor megígérte férjének, Peter Andrénak, hogy meglepi új idomaival...

Csakhogy a nagy napon maga Jordan is kellemetlen meglepetésként szembesült azzal: mellei nemcsak nem lettek jelentősen kisebbek, de jól el is szabták őket! Katie tehát per pillanat nem szívesen mutatkozik a nyilvánosság előtt, és azon gondolkodik, mielőbb újra kés alá fekszik: hozzák rendbe a büszkeségét!

Az OK! Magazinnak nyilatkozva a modell szomorúan panaszkodott: Szörnyen elkeseredett, amikor szembesült az eredménnyel. Egyenesen lógnak a mellei, csak akkor néznek ki valahogy, ha melltartóban vannak. Úgy tűnik, sokáig kell majd bújkálnia Jordan-nek, hiszen a mellműtéteket nem szabad ilyen gyors egymásutánban végeztetni.

Legalább fél év, mire újra hozzányúlhatnak az elszabott keblekhez a doktorok. De ha ez még nem is aggasztaná annyira a modellt, nagyobb baj, hogy párjával, Peter Andre-val újabb gyermeket tervezgettek. Egyelőre a közeli babavárásról is lemondhatnak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.