A kebelcsoda bizonyított...

A buja Jordan bemutatta szexi fehérneműit! - Képek!

Érdekes ötlet volt Jordantől, hogy legújabb vállalkozását - a Katie Price fehérneműmárkát - teljesen hétköznapi hölgyek társaságában mutatta be. Természetesen arra vigyázott, hogy ő maradjon a legnagyobb szám...

Szexi képek Jordan fehérnemű-bemutatójáról! képgaléria

2008.03.06 11:33ma.hu

Most mindenki megtudhatta, milyen fehérneműt részesít előnyben Katie Price alias Jordan. Jelenleg - milyen meglepő - elsősorban a saját tervezésű melltartók és alsók vannak nála az első helyen, de az is kiderült a bemutatón: a bombázó modell imádja a franciabugyikat.

Jordan rendhagyó módját választotta új kollekciója bevezetésének. A londoni The Worx áruházban tartott rendezvényen saját magán és hétköznapi hölgyeken mutatta be a csinos alsóneműket.

Nálánál sokkal súlyosabb és kevésbé formás hölgyek is felvonultak a kifutón, jelezve, hogy modelljeit bárki nyugodtan viselheti, hiszen a termékkínálat igen széles. Az ismeretlen lányok bevonása szimpatikus ötlet volt Katie-től. Persze, az is lehet, hogy ő maga egy Gisele Bündchen-nel vagy Kate Moss-szal már kevésbé szívesen kelt volna versenyre...

Cseppet sem meglepő módon Jordan volt az est fénypontja, aki kívánatos királykék alsóneműjében lejtett végig a kifutón, majd erotikus pózolásba kezdett.

Csak a legkevésbé kíváncsiak kerülhették el, hogy minden irányból megcsodálhassák a kebelcsoda kifogástalan formáit, no és nem utolsósorban újraplasztikáztatott melleit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.