A kebelkirálynő már nem melleiről lesz ismert...

Jordan megmutatta új cicijét - Tényleg kisebbek!

A méretes idomaival ismertté vált Jordan, azaz Katie Price már korábban előrebocsátotta, hogy újra kés alá fekszik. Ezúttal azonban nem nagyobb implantátumok miatt - most láthatjuk is az eredményt!

Jordan új mellei - tényleg kisebbek lettek... képgaléria

2008.05.17 13:30ma.hu

A fantasztikus méretű kebleivel sztárrá vált Jordan - ma már Peter Andre énekes felesége és három gyermek anyja - lassan ráébredt, hogy formás, ámde túlságosan nagy mellei hamarosan komoly egészségügyi problémákat okozhatnak neki, de minimum olyan hátfájást, ami már gátolhatja a hétköznapi cselekedeteiben is.

A bombázó elhatározta hát, hogy lekicsinyíti méretes kebleit - Az első hírek szerint, melyek a műtétről kiszivárogtak, Katie nem volt valami elégedett az eredménnyel.

Valószínű azonban, hogy azóta némileg korrigáltatta becses testrészét, mert újabban nagy nyugalommal mutogatja magát fedetlen felsőtesttel.

A csinos Jordan-t Cannes-ban kapta lencsevégre egy leleményes paparazzo - a volt kebelkirálnyő most is nagy buzgalommal tanulmányozott a testén valamit. Talán már kitalálta, mi lesz a következő változtatás...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.