Gyermekkorában egy pedofil fotózta a kebelcsodát!

Jordan sokkoló vallomása- szexuálisan zaklatták!

Jordan, azaz Katie Price sokkoló vallomást tett a minap a televízióban, ugyanis elmesélte, hogy egy padofil szexuálisan zaklatta őt gyermekkorában!

Jordan rendkívül feltűnő jelenség! képgaléria

2009.03.05 18:45ma.hu

A Jordan néven, elsősorban mellnagyobbító műtétei okán ismertté vált modell sokkoló vallomást készül tenni egy talk-show vendégeként, írja a brit News Of the World. 

Ezek szerint 6 éves korában szexuális támadásnak esett áldozatául egy parkban. A sztár egyik barátnőjével játszott a parkban, mikor egy pedofil odament hozzájuk és elkezdte mutogatni nemi szervét.
 
A modell a műsorban könnyek között mesélt arról, hogy gyerekkorában fényképezte őt egy később elítélt pedofil, valamint, hogy hat éves korában áldozatául esett egy a parkban ólálkodó pedofilnak. 

Mint elmondta, éppen egy barátnőjével játszott a parkban, amikor egy idegen férfi fagyit ígérve zaklatni kezdte őt és barátját. 

Bár Katie édesanyja kihívta a rendőrséget, már késő volt, a férfi ugyanis elmenekült. 

- "Ugyan nem volt hatással a későbbi életemre de még mindig beleborzongok, Bár ennél rosszabb dolgok is történtek velem kiskoromban."- mondja Jordan könnyeivel küszködve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.