Sportszerűtlenséggel vádolta Massát

Massa visszaszólt Eddie Jordan-nek

Felipe Massa nem tűrte a beszólást, és visszaszólt a korábbi Forma 1 csapattulajdonos, Eddie Jordan-nek. Jordan még korábban figyelmeztette Hamilton, hogy vigyázzon, mert a brazil versenyző nem fog válogatni az eszközökben a hétvégén, akár sportszerűtlenségre is képes lesz, hogy nyerjen.

2008.10.29 11:25f1-live.hu

Jordan a ma Force Inda néven futó csapatot alapította. A szakember még a Japán Nagydíj után szólalt meg. „Ha Massa úgy próbálja meg ellopni a világbajnoki címet, mint most tette, akkor Lewis-nak igencsak föl kell készülnie.” Massa természetesen magát védte az esetben.

Amióta eladta a csapatát, Eddie Jordan-nek semmi dolga nincs a Forma 1-el. Persze azért megszólal a médiában.” Massa elmondta, nem zavarják a kritikák, sőt még az sem, hogy többség nem tartja őt elég jó versenyzőnek ahhoz, hogy világbajnok legyen. „Az emberek mindig teljesen esélytelenként kezelnek engem. Senki sem várja el tőlem, hogy jól menjek, éppen ezért lesz nagyon szép mikor sikerülni fog.”

Massa azt is elárulta, hogy a szerencse alsónadrágját fogja hordani a versenyen. Ezt a nadrágot viselte az eddigi 14 pole pozíciója, és a 10 győzeleme során is. „Ki tudja? Majd ha bajnok leszek (vasárnap), akkor nem használom többet.”- mondta a brazil nevetve. A riporterek természetesen a felől érdeklődtek, hogy ki szokta-e mosni ezt a bizonyos fehérneműt. „Hogy ki szoktam-e mosni? Inkább én kérdezek. Sosem volt még veled olyan, hogy egy alsónadrágot két napig hordtál?”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.