Nem hozta formáját a brazil

Massa autójára panaszkodik!

A kis brazil ezúttal nem hozta szombati formáját és még távolabbra került, a hőn áhitott világbajnoki cím megszerzésétől.

2008.10.18 11:59f1-live.hu

Massa csupán a harmadik rajtkockáról indulhat a holnapi nagydíjon. A brazil pilóta az időmérő után csalódottnak tűnt, ami nem is csoda, hiszen sem Hamiltonnal, sem pedig a második helyről induló Räikkönennel nem tudta felvenni a tempót. „A hétvége eddigi része kicsit nehéz volt nekem, és a csapatnak. Küszködtünk az autóval, nehéz volt eltalálni a megfelelő beállításokat. Úgy tűnik ez a McLarennek jobban sikerült most.”

Az előző versenyen is erős tempót tudtunk diktálni, remélem ez most is így lesz, és tudunk javítani a kocsin.” „Az időmérő alatt éreztem, hogy az autó nem jó, nem volt kiegyensúlyozott. Hol túl volt kormányozva, hol pedig alulkormányozott volt.” „Dolgoznunk kell a kocsin, hogy kihozzuk a legjobbat belőle. Vannak pályák, ahol erősek vagyunk, van, ahol küszködünk. Hosszú lesz a verseny, és próbálom a legtöbbet kihozni, és nyerni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.