Massa-nak hét pont a hátránya Hamiltonnal szemben

Massa ha veszít sem haragszik csapatára

A Forma-1-es világbajnoki sorozatban második helyen álló Felipe Massa nem fogja csapatát hibáztatni akkor sem, ha a vasárnapi szezonzáró Brazil Nagydíjon nem sikerül megszereznie a vb-címet.

2008.10.28 07:48MTI

Az olasz istálló brazil pilótájának hét pont a hátránya a listavezető Lewis Hailtonnal szemben, akinek már egy ötödik hely is elég a végső sikerhez. Iden a Ferrari csapata szokatlanul sokszor hibázott, többször nagyon nehéz helyzetbe hozta pilótáit, ami értékes pontok elvesztését eredményezte.

A legkomolyabb bakit szeptember 28-án, Szingapúrban követték el, amikor a magabiztosan vezető Massa tankolásánál idő előtt zöld jelzést adtak a versenyzőnek, aki magával rántotta az üzemanyag-adagoló csövet, s a brazil pont nélkül zárta a futamot. "Mi egy csapat vagyunk, mindenki hibázhat, ezért senkit sem hibáztatok" - mondta Massa. "Mindig mindenki teljes erőbedobással dolgozik az istállónál, mégis előfordul, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezzük. Ez a sport ilyen."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.