Felipe Massa a McLaren autóját dicsérte

Massa: Most nem volt esély a McLaren ellen

Felipe Massa úgy érzi, kihozta a maximumot magából és az autóból. A brazil a többiekkel ellentétben a lágyabb keverékű abroncsokat részesítette előnyben, szerinte ez volt a helyes döntés.

2008.10.19 15:25f1-live.hu

"Megfelelő volt a lágy gumik használata, bár a startom nem volt tökéletes, de végülis a harmadik helyen tudtam elfordulni, nem veszítettem pozíciót. Lewis erős volt az egész hétvégén, a rajt után is nyugodtabb ritmusban körözhetett, nekünk a határon kellett autóznunk a rajtot követően. Kimi nagyon erőltette, hogy utolérje őt, de ez nem sikerült, Lewis autója nagyon gyors volt."

Massa kitért Raikkönen megelőzésére, valamint a pontversenyek állására is. "Kiminél gyorsabb voltam, amikor leelőztem őt, gyakorlatilag akkor futottam legjobb versenyköreimet a pályán, de ez a McLaren ellen most nem volt elég a győzelemre. Az egyéni versenyben nem alakultak jól a dolgok, ugyanakkor a konstruktőrök versenyében növelni tudtuk az előnyünket."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.